Τρίτη, Νοεμβρίου 09, 2010

Ευχαριστίες


Φίλες και Φίλοι,
Συνδημότες και συνδημότισσες.

Θέλω να ευχαριστήσω «εκ βάθους καρδίας» όλους εκείνους που με τίμησαν με την ψήφο τους, πιστεύοντας ότι μπορώ να προσφέρω κάτι στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της πόλης.
Όπως είναι γνωστό, εδώ και πολλά χρόνια απέρριπτα συνειδητά και συστηματικά την ένταξή μου σε συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό. Και τούτο διότι απεχθάνομαι τα μικροπολιτικά παιχνίδια, τους κομματικούς φανατισμούς, την διαπιστωμένη τάση να προωθούνται στις κομματικές επιλογές, συνήθως, άτομα με ανύπαρκτες δυνατότητες και μηδενικά προσόντα. τις προσωπικές στρατηγικές, τις μωροφιλοδοξίες και τις συναλλαγές «κάτω από το τραπέζι»
Αποφάσισα παρ’ όλα αυτά να αναμειχθώ ενεργά στον συνδυασμό του κ. Γιάννου πιστεύοντας ότι όλα τα παραπάνω ήσαν δευτερεύοντα μπροστά στην κοινή προσπάθεια για την αλλαγή στον πολύπαθο Δήμο μας. Προσπάθησα να συμβάλλω στην καλή εικόνα του συνδυασμού, να καλύψω κενά, να βοηθήσω στην επίλυση προβλημάτων. Ανέλαβα υποχρεώσεις σε ασφυκτικά χρονικά περιθώρια, χωρίς ουσιαστική βοήθεια και συνεργασία, τις οποίες θεωρώ ότι έφερα εις πέρας κάνοντας ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν.
Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την σύζυγό μου Βίκυ Καρουσιώτη, καθώς και κάποιους στενούς φίλους και φίλες, για την ηθική και ενεργή συμπαράσταση που μου παρείχαν.
Εύχομαι η όποια νέα Δημοτική Αρχή να μπορέσει να αντιστρέψει την πορεία προς την παρακμή, όχι μόνον της Έδεσσας, αλλά και ολόκληρης της περιοχής του νέου Δήμου.

Ευχαριστώ και πάλι τους συμπολίτες μου.
Δημήτρης Ε. Ευαγγελίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: