Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2012

Φοβικές και άνευρες δηλώσεις Παναγιωτόπουλου


Απορία στη δήλωση του Τομεάρχη Εξωτερικών της Ν. Δ.
Βουλευτή Β΄ Αθηνών, Πάνου Παναγιωτόπουλου

16 / 01 / 2012

Δήλωσε λοιπόν ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, Πάνος Παναγιωτόπουλος για την συνεχή τακτική προπαγάνδας και δυσφήμισης της Ελλάδας από τα Σκόπια:
«Οι νέες προκλήσεις σε βάρος της Ελλάδος, που εκδηλώνονται στη FYROM, είτε σε επίσημο επίπεδο (δηλώσεις Πρωθυπουργού και λοιπών αξιωματούχων), είτε σε επίπεδο γεγονότων της καθημερινότητας (καρναβαλικές φιέστες με θέμα την… “κηδεία της Ελλάδας”!) εκθέτουν ακόμα περισσότερο την, υπό τον Νίκολα Γκρούεφσκι, πολιτική ηγεσία, για το “εμπόριο” μισαλλοδοξίας , ακραίου εθνικισμού και εξαλλότητας στο οποίο επιδίδεται.
Ο κ. Γκρούεφσκι πρέπει να καταλάβει ότι η πορεία αυτή είναι ολισθηρή, επικίνδυνη και αδιέξοδη. Και σε κάθε περίπτωση, όχι μόνο δεν βοηθάει στην προσέγγιση της χώρας του με τις Ευρωατλαντικές δομές, αλλά αντίθετα την σπρώχνει σε ένα ιδιότυπο διεθνές περιθώριο.»

Μάλιστα. Και λοιπόν; Σκοτίστηκε ο Γκρούγιος. Και τα τελευταία 20 χρόνια, πέρα από τις δηλώσεις γιά την μισαλλόδοξη τακτική προπαγάνδας και δυσφήμισης της Ελλάδας από τα Σκόπια, εσείς τί έχετε κάνει κ. Παναγιωτόπουλε; Αφού βλέπετε ότι η δική σας τακτική των “αντι-δηλώσεων” δεν δουλεύει και ενώ των σκοπιανών προχωρεί ακάθεκτη, εσείς συνεχίζεται με φαφούτικες δηλώσεις γιά εσωτερική κατανάλωση και τίποτα άλλο. Μην μας δουλεύετε άλλο. Υποτιμάτε την νοημοσύνη μας. Παραδεχτείτε ότι δεν ασχολείστε με τίποτα άλλο από το να διασφαλίσετε τις καρέκλες σας στη Βουλή. Και κυβέρνηση όταν είσαστε πάλι δηλώσεις κάνατε χωρίς ουσία και εσείς και όλοι οι τριακόσιοι. Η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας ήτανε, είναι, και θα είναι ανύπαρκτη, καθρέφτης αυτών που την εξασκούν, ενώ την πληρώνουν όλοι οι υπόλοιποι.
Δεν βαρεθήκατε εκεί στην απραξία;



Δεν υπάρχουν σχόλια: