Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2011

Δήμος Έδεσσας: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα 30/9


Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας σας προσκαλεί στο Δημαρχείο Έδεσσας σε συνεδρίαση την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 18.00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Ψήφιση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Έδεσσας.
2. Επανασυγκρότηση επιτροπής για την προετοιμασία του εορτασμού των 100 χρόνων της απελευθέρωσης της πόλης.
3. Εισήγηση της Οικονομικής ��πιτροπής σχετικά με σύναψη δανείου για εξόφληση χρεών πρώην Δήμων Έδεσσας και Βεγορίτιδας.
4. Συζήτηση για τη στήριξη των τρίτεκνων οικογενειών.
5. Απόδοση χρηματοδοτήσεων στα Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου α)σχολικής επιτροπής Α΄/θμιας και β) σχολικής επιτροπής Β΄/θμιας εκπαίδευσης, για αντιμετώπιση λειτουργικών αναγκών των σχολείων.
6. Λήψη απόφασης – γνωμοδότησης για παραχώρηση των με αρίθμ. 183, 188 και 184 οικοπέδων της Τοπικής Κοινότητας Καρυδιάς, στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου Καρυδιάς.
7. Υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση του έργου «Επιχειρησιακό σχέδιο ανάπλασης κοινοχρήστων χώρων στον πρώην Δήμο Βεγορίτιδας – Ανάπλαση στον οικισμό Περαίας – Ανάπλαση στον οικισμό Ζέρβης» στο πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» Μέτρο 322 του ΟΠΑΑΧ.
8. Υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση του έργου «Αρδευτικό δίκτυο Πλατάνης» στο πρόγραμμα LEADER.
9. Υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση του έργου «Αρδευτικό δίκτυο Σωτήρας» στο πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» Μέτρο του ΟΠΑΑΧ.
10. Υποβολή πρότασης με τίτλο: «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, και Διαχείρισης Πυροπροστασίας στο Δήμο Έδεσσας» στα πλαίσια της πρόσκλησης με αριθμό 117880/2120 της 10-5-2011 του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ειδική Γραμματεία Δασών, Γενική Δ/νση Ανάπτυξης & Προστασία Δασών & Φ.Π. Δ/νση Προστασίας Δασών και Δ.Π.
11. Έγκριση 3ου ΑΠΕ τελικού – τακτοποιητικού του έργου «Έργα διαμόρφωσης δημοσίων χώρων στην Άρνισσα: Α. Διαμορφώσεις στο Ο.Τ. 110, Β. Διαμορφώσεις στο Ο.Τ. 121, Γ. Διαμορφώσεις στο Ο.Τ. 141»
12. Ενημέρωση σχετικά με οφειλές των εμπορικών καταστημάτων της περιοχής Καταρρακτών.
13. Διαγραφές ποσών και επιστροφές χρημάτων από φορολογικούς καταλόγους του Δήμου.
14. Έγκριση δαπανών για τελετές – γιορτές – φιλοξενίες.
15. Έγκριση μετάβασης του Δημάρχου στο Παρίσι για συμμετοχή του στην έκθεση «Μακεδονία, Βασίλειο του Αλεξάνδρου» που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο του Λούβρου.
16. Ανακοινώσεις εγγράφων.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ν. ΓΚΙΟΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: