Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 02, 2011

Αθλητικὴ αναγέννηση;


Ομολογώ ότι η ανακοίνωση της Ακαδημίας Μπάσκετ ΓΑΣ Έδεσσας ήταν μια πολύ ευχάριστη εκπληξη για μένα, διότι αποκάλυψε ότι υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι στην πόλη μας με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουν, αλλά και το υψηλό επίπεδο που έχουν. Εύχομαι να βρεθούν και άλλοι με το ίδιο πνεύμα για να πετύχουμε μια αναγέννηση στον χώρο του αθλητισμού και να ξαναγίνει η Έδεσσα πρωτοπόρος, όπως πριν από αρκετές δεκαετίες που πρωταγωνιστούσαμε στο πανελλήνιο. Μπράβο και πάλι μπράβο!
ΔΕΕ

Φιλοσοφία και στόχοι
της Ακαδημίας Μπάσκετ ΓΑΣ Έδεσσας 2011 
Κοινή πίστη των ανθρώπων που ξεκινούν αυτό το εγχείρημα είναι πως δεν υπάρχει τίποτα πιο άξιο και παραγωγικό, από το να προσπαθείς να μεταλαμπαδεύσεις τη συσσωρευμένη γνώση και τις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει τόσα χρόνια από το χώρο στα μικρά παιδιά, όπως και το γεγονός ότι η Ακαδημίας Μπάσκετ ΓΑΣ Έδεσσας 2011 δεν έχει και δεν μπορεί να έχει κερδοσκοπικό / επιχειρηματικό χαρακτήρα σε οποιοδήποτε επίπεδο. Επίσης βασική ιδέα των ανθρώπων της Ακαδημίας είναι ο σεβασμός προς το παιδί. Όλοι οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτή την νέα προσπάθεια στο χώρο του μπάσκετ της πόλης μας, θεωρούν τα παραπάνω αδιαπραγμάτευτα. Άλλωστε οι άνθρωποι που στελεχώνουν την παραπάνω προσπάθεια είναι καταξιωμένοι ο καθένας στο χώρο του και βλέπουν την όλη προσπάθεια σαν υπηρεσία προς το άθλημα που αγαπούν. Σίγουρα θα υπάρχει συνδρομή προς την Ακαδημία άλλα θα γίνει προσπάθεια να κρατηθεί σε επίπεδο τέτοιο που και ικανοποιητικές υπηρεσίες να προσφέρει, αλλά και να μπορούν να ανταποκριθούν οι γονείς. 
Μέλημά μας η ευχαρίστηση των παιδιών μέσα από τις αθλητικές δραστηριότητες καθώς και η συμμετοχή τους σε όλο το φάσμα εκδηλώσεων της Ακαδημίας μας. Επίσης θέλουμε κάθε παιδί να βιώσει την ομαδική προσπάθεια για την πραγμάτωση στόχων να μάθει να συνεργάζεται αλλά να αναδείξει και την προσωπικότητά του όπου αυτό χρειάζεται. 
Το σημαντικότερο είναι τα παιδιά να ευχαριστούνται και να απολαμβάνουν το παιχνίδι και την κάθε στιγμή της προπόνησης. Να έρχονται και να φεύγουν ικανοποιημένα.
 

Βασικοί μας στόχοι είναι:
 • Η σωστή σωματική ανάπτυξη και η θωράκιση της υγείας των παιδιών.
• Η μεθοδική εκμάθηση της τεχνικής και της τακτικής του αθλήματος.
• Η ουσιαστική κατανόηση των κανονισμών του μπάσκετ.
• Η συμβολή μας στη διαμόρφωση της προσωπικότητας, του χαρακτήρα και της ομαλής κοινωνικοποίηση τους.
• Η απόκτηση σωστών βάσεων, αντιλήψεων, εφοδίων και φίλαθλης συμπεριφοράς.
• Η σωστή αξιοποίηση των ταλέντων.

Η Ακαδημίας Μπάσκετ ΓΑΣ Έδεσσας 2011 βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με γυμναστή-προπονητή με μεγάλη εμπειρία στις μικρές ηλικίες για την θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας. Επίσης βρίσκεται σε αναμονή των ωραρίων που θα της δοθούν στα κλειστά γυμναστήρια της πόλης μας, ώστε να ανακοινώσει το ακριβές πρόγραμμα προπονήσεων.
 

Τέλος άνθρωποί της ακαδημίας επεξεργάζονται ένα πρόγραμμα παροχής προνομίων και προσφορών προς τους αθλητές της Ακαδημίας, τις οικογένειες τους αλλά και φίλους της, μέσω κάρτα μέλους η οποία θα χορηγείται δωρεάν.
 

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στους Καφετζή Κώστα 6934131975 και Καίσαρη Λεωνίδα 6974610660.

Δεν υπάρχουν σχόλια: