Κυριακή, Ιουλίου 15, 2012

Καλό καλοκαίρι!


Καλό καλοκαίρι!

Όπως είναι γνωστό ο Ιούλιος και ο Αύγουστος αποτελούν παραδοσιακά τους κύριους μήνες των καλοκαιρινών διακοπών. Το ιστολόγιο θα ακολουθήσει αυτήν την παράδοση και θα πάει ...διακοπές! Εάν ενδιαφέρεστε για το πού θα κάνουμε τις διακοπές μας η απάντηση είναι απλή: Μα πού αλλού από την Έδεσσα, την πόλη των νερών και της δροσιάς, που δεν υπάρχει αλλού παρόμοια σε άλλο αστικό κέντρο! Οι εικόνες που ακολουθούν θα σας πείσουν!



Ας μη ξεχνάμε ότι προπολεμικά, πριν εμφανισθεί η μόδα της θάλασσας, η Έδεσσα το καλοκαίρι πλημμύριζε από ...τουρίστες που έκαναν τις διακοπές τους οικογενειακώς. Η μισή Θεσσαλονίκη μετακόμιζε στην Έδεσσα! Αυτή είναι και η δικιά μας πρόταση για φέτος: Διακοπές στην Έδεσσα!
ΔΕΕ

2 σχόλια:

aikaterinh7 είπε...

Έχεις για πρώτη φωτογραφία το πάρκο των μικρών καταρρακτών. Φυσικά δεν είναι έτσι το πάρκο σήμερα και μη παραπλανάς τους τουρίστες. Όλη η Έδεσσα μιλά για ένα τσιμεντοπάρκο χωρίς νερό γεμάτο τσιμέντο και μάρμαρα, αλλά εσύ δεν γράφεις τίποτα. Όσο για δροσιά τα τσιμέντα φέρνουν περισσότερη κάψα στους τουρίστες και τους Εδεσσαίους και περισσότερο χρήμα στις τσέπες αυτών που οραματίστηκαν μια πόλη γεμάτη τσιμέντα.

Δημήτρης Ε. Ευαγγελίδης είπε...

Αν και με μεγάλη καθυστέρηση, απαντώ στο σχόλιο, που μόλις σήμερα αντιλήφθηκα ότι υπάρχει και εντελώς τυχαία. Συνήθως το google με ειδοποιεί με μήνυμα.
Στο θέμα τώρα που θίξατε. Δυστυχώς είναι έτσι όπως το λέτε και αυτό οφείλετε στην αμαρτωλή προηγούμενη δημοτική αρχή, η οποία πέρα από το τερατούργημα της κόκκινης φάλαινας είχε εγκρίνει και το έργο τσιμενταρίσματος των μικρών καταρρακτών. Τα παράπονά σας λοιπόν στον προηγούμενο Δήμαρχο και μη μου απαντήσετε "γιατί" δεν το σταμάτησε η νέα δημοτική αρχή, γιατί θα σας παραπέμψω στην μελέτη της σχετικής νομοθεσίας, που με λίγα λόγια κάνει ουσιαστικά ασύμφορη την ακύρωση.
Όσο για τα υπόλοιπα περί παραπλάνησης κλπ μάλλον σας παρέσυρε η αντιπολιτευτική διάθεση και εκτεθήκατε...