Πέμπτη, Δεκεμβρίου 09, 2010

Σκοπιανές παλαβομάρες

Η αποθέωση της κιτσαρίας...

Η φαρσοκωμωδία των Σκοπιανών
με τους Χούνζα, συνεχίζεται...

Μπορεί οι υπόλοιπες Βαλκανικές χώρες να εκπληρώνουν σιγά σιγά, η μια μετά την άλλη, τα Ευρω-Ατλαντικά τους όνειρα και τα Σκόπια να μένουν συνέχεια απέξω, όμως αυτό δεν φαίνεται να πολυσκοτίζει την Σωβινιστική Κυβέρνηση Γκρούεφσκι.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η κυβέρνηση Γκρούεφσκι σχεδιάζει να παραχωρήσει γη σε μέλη της Βασιλικής Οικογένειας των Χούνζα του Πακιστάν, τους οποίους οι Σκοπιανοί έχουν βαφτίσει “απευθείας απόγονους” του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έτσι ώστε να φτιάξουν το παλάτι τους.
Θυμίζουμε ότι το 2008 η επίσκεψη στα Σκόπια του πρίγκηπα των Χούνζα, Μιρ Γκανζαφάρ Αλί Καν, είχε προκαλέσει το γέλιο σε όλον τον κόσμο, όταν στο αεροδρόμιο των Σκοπίων έγιναν δεκτοί από ομάδα Σλάβων, ντυμένων με κιτς στολές αρχαίων Μακεδόνων και ασπίδες με τον ήλιο της Βεργίνας.  
Σημερινά σχετικά δημοσιεύματα, όπως αυτό της Ντνέβνικ,  είναι ιδιαίτερα επικριτικά για την Σκοπιανή Κυβέρνηση. “Εάν έχουμε τρελαθεί, πως και δεν νιώθει ο Πρίγκηπας Γκαζανφάρ, ανόητος ώστε να παίζει τον κεντρικό ρόλο στην αρχαία μας Φαρσοκωμωδία;”, παρατηρεί ο αρθρογράφος. Και καταλήγει, “ίσως τελικά δεν περιοριζόμαστε μόνο στην δική μας  ανοησία.


Σχόλιο από το ιστολόγιο http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_4835.html :
"...και τώρα διαβάστε αυτό από την ίδια εφημερίδα:
Δεκάδες χιλιάδες οπαδοί του αντιπολιτευόμενου σοσιαλιστικού κόμματος της ΠΓΔΜ, διαδήλωσαν χθες εναντίον της κυβέρνησης Γκρούεφσκι, ζητώντα πρόωρες εκλογές.
Ο πρόεδρος του σοσιαλιστικού κόμματος SDSM, Μπράνκο Τσερβένκοσφσκι, κατηγόρησε τον Γκρούεφσκι για νεποτισμό, διαφθορά, οικονομική αποτυχία και αδυναμία να εντάξει τη χώρα σε ΝΑΤΟ και ΕΕ".

Φαίνεται πώς οι παλιοί σύμμαχοι (στις ΗΠΑ) του Γκρούεφσκι έκαναν τη δουλειά τους και τώρα τον πετάνε σαν στυμένη λεμονόκουπα. Εδώ στο taxalia βάζουμε στοίχημα ότι σε λιγότερο από 6 μήνες, η κυβέρνηση Γκρούεσκι θα πέσει και θα ανέβουν οι ...σοσιαλιστές, με μεγάλη πλειοψηφία.
Αυτό υπαγορεύουν τα Αμερικανικά συμφέροντα και κανένας λαός στον κόσμο δεν μπορεί να αντισταθεί στην προπαγάνδα. Ήδη τα ΜΜΕ των Σκοπίων, που αποκαλούσαν προδότη και διεφθαρμένο τον σοσιαλιστή Μπράνκο, τώρα αρχίζουν σιγά σιγά να τον ανεβάζουν και να χτυπάνε τον Γκρούεφσκι, τον οποίο έβγαλαν ως πολέμιο της διαφθοράς!  Τώρα τον λένε διεφθαρμένο...
Κλασικές Αμερικανιές...
Προπαγάνδα χωρίς έλεος με τη βοήθεια του πράσινου Θεού (dollars), για να καταλαβαίνετε το ρόλο των ΜΜΕ σε κάθε (Αμερικανόδουλη) χώρα. Τα ίδια ΜΜΕ που μιλάνε σήμερα για "φαρσοκωμωδία" είχαν Θεοποιήσει την αλυτρωτική πολιτική Γκρούεφσκι. Σε λίγο οι φανατικοί οπαδοί του Γκρούεφσκι στην Ελλάδα, οι "ταμπελάκηδες" της συμμαχίας των πρόθυμων, που μας αποκαλούσαν "Μακεδονομάχους" κ.λ.π. θα γίνουν πιό ...υπερπατριώτες από μας. Η Αμερικανική πρεσβεία σάλπισε: "τέλος ο Γρούγιος"!
Λαμόγια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: