Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2011

Νέα κατορθώματα Τζάκρη


Πάλι εκτεθήκαμε στο πανελλήνιο με την βουλευτίνα μας (και υφυπουργό!) και τα νέα κατορθώματά της. Βεβαίως, οι χθεσινές ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, που απέδειξαν και στον πλέον δύσπιστο ότι η ευρισκόμενη στην εξουσία κυβέρνηση-οπερέττα έχει απολέσει και το τελευταίο ίχνος σοβαρότητας, είναι προφανές ότι μόνον οπερεττικούς υπουργούς και υφυπουργούς θα μπορούσε να διαθέτει! Από την ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού Star είναι το δημοσίευμα που ακολουθεί.

Κατάθεσε στεφάνι με την… Louis Vuitton
στο χέρι η Τζάκρη

Ούτε για να τιμήσει τους 353.000 νεκρούς Ποντίους δεν θέλησε να αποχωριστεί την πανάκριβη και γνωστού οίκου τσάντα της η υφυπουργός Εσωτερικών, Θεοδώρα Τζάκρη, ξεσηκώνοντας έντονες αντιδράσεις από κατοίκους και φορείς της Έδεσσας!

Όπως διαβάζουμε στο blog AridaiaNews, η κα. Τζάκρη εκπροσώπησε την κυβέρνηση σε εκδήλωση για την γενοκτονία των Ποντίων που διοργάνωσε η αντιπεριφέρεια Πέλλας στην Έδεσσα.

Ντυμένη φιγουρίνι, η υφυπουργός κράτησε στο ένα χέρι το δάφνινο στεφάνι και στο άλλο την... Louis Vuitton τσαντούλα της και με τον τρόπο αυτό «τίμησε» τους πεσόντες!

«Η κα. Τζάκρη μάλλον δεν έχει καταλάβει για ποιον ακριβώς λόγο παρευρέθηκε σ’ αυτό το μνημόσυνο, αλλά και τι ακριβώς κρατάει στο δεξί της χέρι. Στο αριστερό της βέβαια ξέρει πολύ καλά, αλλά μάλλον δεν μπορούσε να αποχωριστεί για ένα λεπτάκι το υπέροχο της αξεσουάρ το οποίο συμπληρώνει αυτό το κομψό συνολάκι», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος Ποντίων του δήμου Αλμωπίας, επισημαίνοντας στην υφυπουργό πως αυτή η εικόνα ενδείκνυται για καφεδάκι στην Γιαννιτσών και όχι για κατάθεση στεφάνου σε μνημείο χιλιάδων νεκρών Ελλήνων.

Μα δεν είχε κάποιον να της κρατήσει το τσαντικό μια στιγμή; Η κα. Τζάκρη αποφάσισε να μείνει με την Louis Vuitton και ντυμένη «στην τρίχα», όσο οι Πόντιοι της περιοχής... έβγαιναν από τα ρούχα τους!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: