Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2011

Ο ...Αλβανοφάγος Τρεμόπουλος!


Για τον παραπάνω τύπο, που έχει εξασφαλίσει μια ζωή "μεταξωτή" μέσω των δραστηριοτήτων του με διάφορες περίεργες Μ.Κ.Ο. και "οικολογικές οργανώσεις", νυν δε ως παχυλότατα αμοιβόμενος Ευρωβουλευτής και αγαπημένο παιδί του Συστήματος, έχουν γραφτεί πολλά. Ένας φίλος μας έστειλε μια πολύ ενδιαφέρουσα παλαιότερη ανάρτηση από το γνωστό ιστολόγιο http://www.olympia.gr/ που αναφέρεται στις προπαγανδιστικές δραστηριότητες υπέρ των Σκοπιανών του εν λόγω. Γιατί τον θυμηθήκαμε; Πλησιάζουν εκλογές και κάτι τέτοιοι πάλι θα μας πλησιάσουν. Αξίζει λοιπόν να το διαβάσουμε.
ΔΕΕ
Ο Αλβανοφάγος Τρεμόπουλος
[...]
Θα παραθέσουμε απλά δύο στοιχεία που δείχνουν την επιλεκτική ευαισθησία του Τρεμόπουλου απέναντι στις εθνικές μειονότητες όπως και τον αιώνιο ρόλο που επιφυλάσσουν στους Έλληνες πολίτες.

TREMOPOULOS
(Κλικ επάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

Ο “τόπος της οικολογίας” όπως είναι ο τίτλος του φυλλαδίου, ασχολείται με την πανίδα κάθε χώρας. Έτσι, ανακαλύπτει τους "εθνικά Μακεδόνες", αδιαφορεί παντελώς όμως για τους εθνικά Αλβανούς κατοίκους της γειτονικής χώρας που αντιδρούν στη μετονομασία του κρατιδίου σε “Μακεδονία” ενώ έχουν υποφέρει τα πάνδεινα από την πολιτική κάστα του VMRO, συνεργούς στη γενοκτονία των εβραίων, των τσιγγάνων και των Ελλήνων αντιφασιστών της Μακεδονίας. Αυτή η πολιτική κάστα είναι οι “Εθνικά Μακεδόνες” και όχι βεβαίως το σύνολο των σλάβων και αλβανών κατοίκων.

Όσο για το ρόλο των πολιτών στην όλη υπόθεση, ο συνηθισμένος. Με αφίσα μάλιστα.

ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ
                                                               ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ
Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαΐου 21, 2009

2 σχόλια:

Βαγγέλης είπε...

Απορώ με το ενδιαφέρον σας για τον συγκεκριμένο ευρωβουλευτή όταν στην Πέλλα λυμαίνονται τόσες άλλες "φίρμες" και σκάνδαλα. Φαίνεται ότι με τα χρόνια η όραση αδυνατεί και αναλωνόμαστε σε κολλήματα ενω ο κόσμος γύρω μας αλλάζει συνταρακτικά.

Δημήτρης Ε. Ευαγγελίδης είπε...

"...όταν στην Πέλλα λυμαίνονται τόσες άλλες "φίρμες" και σκάνδαλα..."
Δηλαδή; Μήπως αγαπητέ Βαγγέλη μπορείς να μας αποκαλύψεις μερικά; Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε αυτά που γνωρίζεις και το σπουδαιότερο, αν αυτά που γράφεις παραπάνω ήταν τεκμηριωμένα, δεν θα κινδύνευες κάποιοι "κακοί" να σε κατηγορήσουν ότι είσαι θαυμαστής του εν λόγω και ενοχλήθηκες από αυτά που γράψαμε.