Πέμπτη, Οκτωβρίου 06, 2011

Προκλητικά σκάνδαλα μεγαλο-Πασόκων!

Αυτό το ...μπουμπούκι είναι ο Διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Ηλίας Κικίλιας, που κόβει επιδόματα
από τους ανέργους για να διορίσει συγγενείς του!

Πολιτική εξαχρείωση
Μετά τα ...κατορθώματα Λοβέρδου, που διόρισε την αεροσυνοδό σύζυγό του κυρία Πηνελόπη Παπαϊωάννου στο υπουργείο Εσωτερικών και συγκεκριμένα, στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης (λεπτομέρειες εδώ: http://hellenicinterest.blogspot.com/2011/09/blog-post_19.html), άλλο ένα προκλητικό σκάνδαλο διορισμών συγγενικών προσώπων. Στο Πασοκιστάν του Τζέφρυ, ώς φαίνεται, η αξιοκρατία ...περισσεύει!
ΔΕΕ


O κύριος Ηλίας Κικίλιας, είναι Διοικητής του Ο.Α.Ε.Δ. δηλ. του Οργανισμού που συστάθηκε για να βοηθάει τους Έλληνες ανέργους να βρουν απασχόληση. Σύμφωνα με το βιογραφικό του, κατέχει διάφορες διοικητικές θέσεις σε θυγατρικές του Ο.Α.Ε.Δ. από το 1999 και εντεύθεν. Είναι προσωπικός φίλος και σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου αποτελώντας μαζί με τον πρόεδρο του ΙΣΤΑΜΕ και βουλευτή Επικρατείας Η. Μόσιαλο τη νέα φουρνιά «των συνομιλητών του Γιώργου».
Ο κ.Κικίλιας έχει μια σύζυγο: την Αναστασία Χάραρη του Ιωάννη.
Η σύζυγός του έχει μια αδερφή: την Βασιλική Χάραρη του Ιωάννη.
Με το ΦΕΚ Γ' 460/7-6-2010, διορίζεται η κουνιάδα του, ως Γραμματέας του:


Η κουνιάδα λοιπόν τακτοποιήθηκε, ως Γραμματέας του γαμπρού της, Διοικητή του ΟΑΕΔ.Πάμε στη σύζυγο Αναστασία τώρα.
Η κυρία Αναστασία Χάραρη, υπηρετούσε με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στη θυγατρική του ΟΑΕΔ "Παρατηρητήριο Απασχόλησης Ερευνητική-Πληροφορική Α.Ε. (ΠΑΕΠ Α.Ε.).
Με το ΦΕΚ Γ' 1303/31-12-2010 (την τελευταία ημέρα του χρόνου, ανάμεσα στις γιορτές), η σύζυγος του Διοικητή, μετατάχθηκε στον ΟΑΕΔ, σε θέση "μόνιμου προσωπικού κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού".

Γιατί όμως έγινε η μετάταξη στον ΟΑΕΔ, από το "Παρατητηρήριο Α.Ε.";Μα, γιατί απλούστατα το "παρατηρητήριο" είναι ανάμεσα στους 151 φορείς, οι οποίοι θα βγάλουν το προσωπικό τους σε εργασιακή εφεδρεία ! Και προηγούνται οι εργαζόμενοι με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στην απόλυση !
Ιδού η εγκύκλιος της εργασιακής εφεδρείας (http://www.tovima.gr/files/1/2011/09/12/efedreia12.pdf):


Η σύζυγος λοιπόν του Διοικητή του ΟΑΕΔ, μετατάχθηκε από τον φορέα που θα θέσει σε εφεδρεία, υπαλλήλους του, ώστε να μην έχει ...το άγχος.
Όμως η υπόθεση δεν σταματάει εκεί!Με το ΦΕΚ Γ΄297/10-5-2011, η κ. Χάραρη μετατάσσεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο, όπου οι αμοιβές είναι σημαντικά μεγαλύτερες από κάθε άλλη υπηρεσία του δημοσίου. 

Προσέξτε ποιός υπογράφει την απόφαση: Ο τότε Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας (εδώ γελάνε όλοι μαζί!) και ανθρωπίνων δικαιωμάτων (δηλ. των λαθρομεταναστών, διότι οι Έλληνες δεν έχουν ως γνωστόν ανθρώπινα δικαιώματα), ο ...αδιάφθορος κος Χάρης Καστανίδης!

Νομίζετε ότι οι "αλλαγές σαν τα πουκάμισα", που με χαρακτηριστικά ευκολία πετυχαίνουν φίλοι της οικογένειας Παπανδρέου, τελείωσαν, γελιέστε!
Με νεώτερη απόφαση του Γ. Κουτρουμάνη βγαίνει το ΦΕΚ Γ' 571/17-8-2011, που ακυρώνει τη μετάταξη, της μετάταξης, ω μετάταξη στον ΟΑΕΔ!


Γιατί άραγε;  Μα για να "σιγουρευτεί" η μετάταξη στο Ελεγκτικό Συνέδριο και να "κουκουλωθεί" η όλη υπόθεση της αρχικής μετάταξης στον ΟΑΕΔ!

Όμορφος κόσμος ηθικός, Πασοκικά πλασμένος.
Τσιφλίκι ολίγων το δημόσιο, οι οποίοι ολίγοι κατηγορούν μέρα-νύχτα τους δημοσίους υπαλλήλους, ως άχρηστους, πλεονάζοντες, αντιπαραγωγικούς, αιτία του υπέρογκου χρέους, αλλά όλοι, τις γυνάικες, κουνιάδες, κουμπάρες και κόρες, στην αγκαλιά του δημοσίου τις βολεύουν. Γιατί άραγε οι υπέρμαχοι του "μικρού και όχι σπάταλου κράτους" βολεύουν τους συγγενείς τους στο δημόσιο;
Γιατί δεν τους αφήνουν να παλέψουν, όπως όλοι μας στον ιδιωτικό τομέα;
Γιατί κάποιοι που υπηρετούν δεκαετίες σε παραμεθόρια ή μακρινά από το σπίτι τους μέρη, δεν καταφέρνουν να πάρουν μια απόσπαση ή μετάταξη και την ίδια ώρα οι εκλεκτοί της νομενκλατούρας που κατσικώθηκε στο σβέρκο των Ελλήνων (με ευθύνη τους!), διαλέγουν υπηρεσίες και αλλάζουν όποτε γουστάρουν φορείς και εργασιακή σχέση;

Δεν υπάρχουν σχόλια: