Τρίτη, Οκτωβρίου 30, 2012

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον χώρο της Λαϊκής


ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Ο Δήμος Έδεσσας έχει προγραμματίσει και θα ξεκινήσει άμεσα εργασίες για την υλοποίηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιοχή του κόμβου της λαϊκής αγοράς, καθώς επίσης και διαπλάτυνση των πεζοδρομίων των γύρω δρόμων.

 Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιλαμβάνουν τοποθέτηση νησίδας για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας και προτεραιότητα σε όσους κινούνται επί της οδού Βύρωνος. Διαπλατύνσεις πραγματοποιούνται σε όλους τους γύρω δρόμους, έτσι ώστε οι πεζοί να απολαμβάνουν μεγαλύτερο χώρο. Το σημαντικότερο ζήτημα με τις παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι ότι βελτιώνεται η ασφάλεια των πολιτών και απλοποιείται το θέμα της προτεραιότητας των οδηγών που κινούνται στο συγκεκριμένο σημείο της πόλης.Σχόλιο ΔΕΕ: Αυτή η ιστοσελίδα του Δήμου, από την οποία πήραμε την παραπάνω ανακοίνωση, είναι επιεικώς απαράδεκτη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ίδια η ανακοίνωση. Δεν υπάρχει πουθενά ημερομηνία! Πότε έγινε; Είναι πρόσφατη; Έγινε πριν μήνες; Είναι περυσινή; Άγνωστον!
Υποτίθεται ότι θα γινόταν κάποιος διαγωνισμός για την αναμόρφωσή της, αλλά μάλλον έμεινε από ...καύσιμα!Δεν υπάρχουν σχόλια: