Δευτέρα, Οκτωβρίου 08, 2012

Χάσατε; Γυρίστε με τα πόδια!


Χάσατε; Γυρίστε με τα πόδια!

Η διοίκηση του Εδεσσαϊκού βρήκε έναν παράξενο τρόπο να τιμωρήσει τους παίκτες για την ήττα με 6-2 από το γειτονικό Ριζάρι, αφήνοντας τους ποδοσφαιριστές να γυρίσουν την πόλη της Έδεσσας με τα πόδια! 
 
Έχουμε ακούσει και ακούσει για τιμωρίες και χρηματικά πρόστιμα που βάζουν αρκετές ομάδες στους παίκτες μετά από κάποια ήττα, αλλά αυτό που έγινε με τον Εδεσσαϊκό δεν έχει ξαναγίνει!
Η διοίκηση των "πρασίνων" βρήκε έναν περίεργο τρόπο να τιμωρήσει τους ποδοσφαιριστές και μάλιστα το έθεσε σε εφαρμογή από την πρώτη κιόλας βαριά ήττα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Πέλλας.
Ο Εδεσσαϊκός που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Α' Εθνική, έπαιξε στο γειτονικό Ριζάρι κόντρα στον τοπικό Ορφέα για την Α1 ΕΠΣ Πέλλας και ηττήθηκε με το βαρύ 6-2!
Όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η ομάδα είχε μεταφερθεί στο Ριζάρι με τα αυτοκίνητα των μελών της διοίκησης.
Η βαριά ήττα από τον Ορφέα προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης η οποία αποφάσισε να τιμωρήσει τους παίκτες του συλλόγου και μάλιστα άμεσα.
Έτσι, λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας, τα μέλη της διοίκησης πήραν τα αυτοκίνητά τους και επέστρεψαν στην Έδεσσα, αφήνοντας τους παίκτες να κάνουν πορεία και να επιστρέψουν με τα...πόδια!
Η απόσταση από το Ριζάρι στην Έδεσσα είναι επτά χιλιόμετρα με ανηφορική διαδρομή και σίγουρα ήταν μια πρωτότυπη τιμωρία για τους παίκτες του συλλόγου.

http://www.sport24.gr/Paraxena/xasate_gyriste_me_ta_podia.1960915.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: