Τρίτη, Οκτωβρίου 09, 2012

Κλιμακώνονται οι ενορχηστρωμένες επιθέσεις εναντίον της Ορθοδοξίας


Κλιμακώνονται οι ενορχηστρωμένες
επιθέσεις εναντίον της Ορθοδοξίας

Η Ελλάδα και ο λαός της δέχονται απανωτά, συνδυασμένα και πολύπλευρα πολεμικά κτυπήματα από την πλανητική ελίτ (Νέα Τάξη) και τα εγχώρια πολύχρωμα ανδρείκελά τους: Η χώρα διαλύεται και ρίχνεται στην αποικιοκρατική φρίκη. O ελληνικός λαός αφού σφαγιάζεται άγρια και καθημερινά, σπρώχνεται με βαρβαρότητα, δίχως ιστορικό προηγούμενo, σε μια κόλαση πτώχευσης και εξαθλίωσης…

Η πολεμική αυτή επίθεση εναντίον της Ελλάδας και του λαού της, από τους νέους αποικιοκράτες και τα εγχώρια όργανά τους, είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ. Δεν περιορίζεται απλώς στη χρηματιστηριακή κακουργία της λεηλασίας και της κατοχής της χώρας, επεκτείνεται σε όλα τα μέτωπα: Από τα οικονομικά και κοινωνικά θεμέλια της εθνικής μας υπόστασης έως στις κορυφές του ιδεολογικού, πολιτικού και πολιτισμικού μας οικοδομήματος.

Μια βασική συνιστώσα αυτής της νεοταξικής, πολεμικής αγριότητας είναι οι διατεταγμένα ενορχηστρωμένες μοχθηρίες εναντίον της Ορθοδοξίας, δηλαδή εναντίον του θρησκευτικού αισθήματος του ελληνικού λαού.

Το δόγμα Κίσινγκερ υλοποιείται, στις μαύρες αυτές μέρες της χρεοκοπίας μας, με ιδιαίτερη σπουδή και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, δηλαδή από όλο το φάσμα των καθεστωτικών δυνάμεων: Από όλες τις εστίες της κομματικής πολυχρωμίας, από όλα τα ιερατεία και τους μηχανισμούς της προπαγάνδας (πολιτικά, δημοσιογραφικά, καλλιτεχνικά, ακαδημαϊκά και CIA…).

Το τραγικό στοιχείο αυτής της βαρβαρότητας είναι τούτο: Στη μαχητική, υστερικά μαχητική, πρωτοπορία της υλοποίησης του δόγματος Κίσινγκερ βρίσκονται δυνάμεις που αυτό-προσδιορίζονται ως «αριστερά» και ιδιαίτερα η κακοήθης «αριστερά» νεοπλασία του ΣΥΡΙΖΑ…

Οι επίλεκτες, λοιπόν, στρατιές της Νέας Τάξης με τις «αριστερές» πανοπλίες, έχοντας στοιχισμένες πίσω της ΟΛΕΣ τις δωσίλογες καθεστωτικές δυνάμεις με τα βυθοκορήματά τους και τη σκουριά τους, επιτίθενται κατά κύματα και με μανία ασυνήθιστη εναντίον της Ορθοδοξίας, επιχειρώντας να υποσκάψουν, να ευτελίσουν και να αφορίσουν το θρησκευτικό συναίσθημα του ελληνικού λαού, με τα χυδαία, ταπεινά και φασιστικά «όπλα» του χλευασμού, της βλασφημίας και του κανιβαλισμού…

Η παράσταση άρχισε με την αισχρολογία και χυδαία βλασφημία εναντίον του πατρός Παϊσίου.
Βλέπε εδώ: http://resaltomag.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8729.html

Συνεχίστηκε με μια άλλη κοπρώδη «καλλιτεχνική» χυδαιότητα, το θεατρικό έργο Corpus Christi: Μια τελετουργική αυθάδεια βλασφημίας που κτυπά την καρδιά του Ορθόδοξου φρονήματος των Ελλήνων, τον Ιησού Χριστού.

Για να καταλήξει όλο αυτό το σκηνικό της σκανδαλολάγνας βλασφημίας στο πολιτικό ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ: Στην κατάργηση των άρθρων 198 και 199 του ποινικού μας κώδικα, τα οποία θεωρούν ως πράξη ποινικά κολάσιμη την «Κακόβουλη βλασφημία» και την «Καθύβριση θρησκευμάτων»!!!

Οι δυνάμεις του «προοδευτικού» και «αριστερού» σκότους θέλουν να ξεθεμελιώσουν κάθε εμπόδιο και εθνική-νομική άρθρωση, έτσι ώστε ανενόχλητες να επιδοθούν στο άθλια έργο της νεοταξικής ισοπέδωσης ΚΑΙ του θρησκευτικού φρονήματος, κάθε φρονήματος…

Αφού έχουν εξαρθρώσει τους εθνικούς αρμούς της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής μας υπόστασης, αφού έχουν ισοπεδώσει μέσα στη χοάνη του χρηματιστηριακού, ιμπεριαλιστικού πολτού (της «ελεύθερης αγοράς») τις Ιδέες, την Ιστορία, την Πολιτική, την Τέχνη κ.λπ, τώρα επιχειρούν να κονιορτοποιήσουν και να αφανίσουν και το «εθνικό αίσθημα», κάθε κοινωνικό ΣΥΝΕΚΤΙΚΟ αίσθημα συλλογικής ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ…

Το Ορθόδοξο φρόνημα είναι ένα «κοινωνικό-εθνικό αίσθημα» βαθιά ριζωμένο μέσα στη συνείδηση του ελληνικού λαού, ένα γρανιτένιο βάθρο κοινωνικής και εθνικής ΣΥΝΟΧΗΣ, συνακόλουθα ένα τεράστιο εμπόδιο στους στρατηγικούς σχεδιασμούς της Νέας Τάξης.

Αυτή τη ΣΥΝΟΧΗ του θρησκευτικού αισθήματος, συνοχή συλλογικών αξιών και δομικής κοινωνικής και εθνικής συνείδησης, θέλουν να καταστρέψουν οι πλανητικοί μηχανισμοί των ληστών και δημίων με τα δωσίλογα όργανά τους.

Δεν είναι τυχαίες, συνεπώς, οι διαρκώς κλιμακούμενες και ενορχηστρωμένες επιθέσεις χυδαίας βλασφημίας εναντίον της Ορθοδοξίας και του θρησκευτικού αισθήματος.

Οι χυδαίες αυτές επιθέσεις οι οποίες ντύνονται με τα ρούχα της «προοδευτικότητας» και της «αριστεράς», αποτελούν το νέο ευαγγέλιο του ολοκληρωτικού ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ: του φασιστικού σκοταδισμού της Νέας Τάξης.

Ένας σκοταδισμός ο οποίος εκτός των άλλων είναι και σκοταδισμός φρενοβλαβούς υποκρισίας.

Γιατί είναι υποκριτική φρενοβλάβεια να διακηρύττεις από τη μια την «ελευθερία του θρησκευτικού φρονήματος» και από την άλλη να χλευάζεις βλάσφημα και να βρίζεις χυδαία το Ορθόδοξο φρόνημα ενός λαού.

Εδώ, τα ιδεολογικά και πολιτικά αποσπάσματα της Νέας Τάξης (οι ποικιλίες των προοδευτικάριων και οι ροζ εμπροσθοφυλακές τους, καθώς και η ακροδεξιά σκουριά) ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ και τα ίδια τα υποκριτικά ιδεολογήματά τους, αυτά της αστικής φιλοσοφίας: περί «δημοκρατικών δικαιωμάτων», «θρησκευτικής ελευθερίας», κ.λπ...

Αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά η αβυσσαλέα υποκρισία τους η οποία συνίσταται στην επιλεκτικότητα των απόψεών τους και της πρακτικής τους: Ωρύονται για τις «δημοκρατικές ελευθερίες» και ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ «δημοκρατικά δικαιώματα» και «θρησκευτική ελευθερία» μόνο όταν αυτά εναρμονίζονται με τα συμφέροντα της παγκόσμιας Τάξης και Ιδεολογίας, μόνο για τους άλλους και ΠΟΤΕ για την ελληνική κοινωνία και το λαό της.

Όλοι αυτοί οι μακιγιαρισμένοι Ιάγοι διακρίνουν τη βλασφημία εναντίον του Μωάμεθ, αλλά κλείνουν προκλητικά και πεισματικά τα μάτια μπροστά στις βλάσφημες ακαθαρσίες εναντίον του Ορθόδοξου φρονήματος του ελληνικού λαού.

Ακόμα χειρότερα: Υποθάλπουν, προωθούν και στηρίζουν τις χυδαιότητες εναντίον της Ορθοδοξίας με ποικίλες φαιδρότητες περί «σάτιρας» και «καλλιτεχνικής δημιουργίας»!!!

Να σημειώσουμε, επίσης εδώ και τούτο: ότι πάντα μια ιδεολογική και πολιτική συμπεριφορά ακραίας και νοσηρής υποκρισίας συνοδεύεται και από μια θηριώδη πολιτική δειλία και ανανδρία.

Χλευάζουν αισχρά, άγρια και βλάσφημα το Ορθόδοξο φρόνημα, αλλά δεν τολμούν αυτοί οι «γενναίοι» (οι «γενναίοι της υποταγής» στα πλανητικά αφεντικά) να κατεβούν στα κέντρα των αλλοδαπών γκέτο και να ψελλίσουν εναντίον της θρησκείας των Ισλαμιστών!!!

Το αντίθετο: ξεσηκώνονται πάντα με θεατρικούς αλαλαγμούς ΥΠΕΡ του σεβασμού της θρησκείας των αλλοδαπών.

Να θυμίσουμε το μέγα θόρυβο για την κομμένη σελίδα του Κορανίου. Θόρυβος σχεδιασμένος από τους ίδιος αυτούς τους «γενναίους της υποταγής», με πρόσχημα το τέχνασμα της «κομμένης σελίδας»…

Σήμερα, λοιπόν, μέσα σε συνθήκες οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής κόλασης, πληθαίνουν, κλιμακώνονται και ενορχηστρώνονται οι επιθέσεις εναντίον του Ορθόδοξου φρονήματος, συνακόλουθα και εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Αυτές οι θορυβώδεις «προοδευτικές» και «αριστερές» επιθέσεις, με την αβάντα όλων των δυνάμεων του καθεστώτος και των κοπράνων του (Χρυσή Αυγή), ΔΕΝ αποσκοπούν απλώς στον αποπροσανατολισμό, μέσω της σκανδαλολαγνείας, αλλά σε κάτι πιο βαθύ: Στην προλείανση του εδάφους για μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ αποσάθρωση των Ορθόδοξων αρθρώσεων της ελληνικής κοινωνίας.

Οι επιθέσεις αυτές εκτός από τον αποπροσανατολισμό εντάσσονται στο στρατηγικό, νεοταξικό πλαίσιο του δόγματος Κίσινγκερ: Στο να πληγεί θανάσιμα το Ορθόδοξο φρόνημα του ελληνικού λαού, να απαξιωθεί και να ισοπεδωθεί η Ορθόδοξη Εκκλησία και να ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΟΥΝ οι αγωνιστικές αντιστάσεις που εδράζονται στο εσωτερικό του Ορθόδοξου κλήρου από πολλούς ιερείς και μοναχούς…

Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ, συνεπώς, του Ορθόδοξου κλήρου, ιδιαίτερα σήμερα, αποτελεί καθήκον πρώτης προτεραιότητας.

Ιδιαίτερα θα πρέπει να ενεργοποιηθεί ΜΑΧΗΤΙΚΑ ο ίδιος ο Ορθόδοξος κλήρος…

Βρισκόμαστε σε ΠΟΛΕΜΟ, σε έναν πόλεμο από τους πιο ύπουλους και άγριους της ιστορίας και δεν μπορεί ούτε η Εκκλησία, ως σύνολο, να νίπτει τας χείρας της και να παρακολουθεί τη ΓΕΝΙΚΗ καταστροφή σαν απλός θεατής, σαν παθητικός δέκτης…




Δεν υπάρχουν σχόλια: